«

»

dec 25

Goed verzekerd en de Nederlandse Hartstichting steunen?

 

 

Momenteel kan er weer worden overgestapt naar een andere zorgverzekering. Om precies te zijn heb je daar nog een kleine week de tijd voor. Normaal gesproken past het onderwerp zorgverzekering niet bij ons, maar dit jaar wel. Als je namelijk een zorgverzekering van VGZ neemt doneren zij € 25,- aan de Nederlandse Hartstichting.

De zorgverzekering van VGZ:

De basisverzekering van VGZ heb je al vanaf € 107,95, waarmee de premie iets lager is dan vorig jaar. Wij bevelen VGZ niet alleen aan vanwege hun donatie aan de Nederlandse Hartstichting, maar ook omdat zij bij vergelijkingssite Independer.nl een 7,6 krijgen van 599 klanten. Daarnaast scoren zij een 8,3 op prijs/kwaliteitsverhouding.

Je zorgverzekering vergelijken via Independer.nl:

Uiteraard moet je niet alleen een verzekering van VGZ nemen vanwege hun donatie aan de Nederlandse Hartstichting. Het moet wel een goede verzekering zijn voor jouw situatie. Wil jij weten of VGZ de beste verzekeraar voor jou is? Ga dan je zorgverzekering vergelijken op Independer.nl. Bij hen krijg je onafhankelijk advies en je oude verzekering wordt voor je opgezegd. Daarnaast staat er een heel team klaar om jouw vragen telefonisch te beantwoorden. Zij helpen je zelfs bij het vergelijken en afsluiten als je dat wilt! Bovendien krijg je tot 10 procent korting, waardoor je bij hen goedkoper uit bent dan bij de verzekeraar zelf. Je hebt nog tot en met 31 december om van verzekeraar te wisselen en honderden euro’s te besparen!

Vergelijk je zorgverzekering en steun de Nederlandse Hartstichting:

Vergelijk je zorgverzekering op Independer.nl, sluit een verzekering af bij VGZ als die voor jou het beste is, en steun tegelijkertijd de Hartstichting! Neem je geen zorgverzekering bij VGZ? Zelf doneren aan de Nederlandse Hartstichting kan uiteraard ook!

Doneer nu aan de Nederlandse Hartstichting

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *