«

»

okt 10

Pagina’s over goede doelen voltooid

 

 

Wij van Donatiewijzer.nl vinden het belangrijk om mensen te stimuleren iets goeds te doen voor een ander zonder dat zij er zelf beter van worden. Zo willen wij informatie geven over goede doelen, orgaandonatie en het doen van vrijwilligerswerk. De eerste stap is nu gezet: de informatievoorziening over goede doelen is inmiddels voor een belangrijk deel afgerond.

Zo hebben wij ruim 30 goede doelen ingedeeld in verschillende categorieën gebaseerd op het doel waar zij zich voor inzetten. Daarnaast kun je per goed doel zien wat hun doel is, waarvoor zij zich inzetten en hoeveel geld zij vorig jaar ingezameld hebben. Bovendien staan er links naar de pagina’s waar je een eenmalige of structurele donatie kunt doen.

Toch is het nog niet klaar. Zo willen wij per goed doel een aparte pagina aanmaken met alle mogelijke informatie over dat goede doel. Wij zullen deze de komende tijd opzetten. Daarnaast willen wij pagina’s met informatie over orgaandonatie en het doen van vrijwilligerswerk maken. Wij zullen je hiervan op de hoogte houden!

Benieuwd naar onze pagina’s over goede doelen? Kijk dan op de pagina met alle goede doelen en op de pagina met de goede doelen per categorie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *