«

»

okt 28

Vrijwilligerswerk? Lees erover op Donatiewijzer.nl

 

 

Denk je erover om vrijwilligerswerk te gaan doen? Dan ben je bij ons op Donatiewijzer.nl op het goede adres! Bij ons kun je nu ook allerlei informatie vinden over het doen van vrijwilligerswerk! Zo kun je algemene informatie over vrijwilligerswerk lezen, maar ook informatie over belastingvoordeel en subsidie die je kunt krijgen, waardoor het worden van vrijwilliger nog aantrekkelijker wordt!

Bij ons kun je terecht voor vrijwilligerswerk in Nederland, maar ook als je dat in het buitenland wilt doen. Op onze website vindt je handige informatie en nuttige links naar andere websites waar je vrijwilligerswerk kunt zoeken.

Wij proberen je niet alleen te helpen met het vinden van vrijwilligerswerk, maar wij zijn zelf ook vrijwilliger of kennen mensen die dit gedaan hebben. De verhalen hierover en onze motivatie om vrijwilliger te worden lees je ook op onze website.

Wij hopen dat je mede dankzij onze informatie leuk vrijwilligerswerk kunt vinden dat bij jou past, zodat je een goede vrijwilliger wordt!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *